Κλιμάκιο Λεμεσού: Μήνας Γνωριμίας και Δοκιμαστικών

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ανόρθωσις Αμμοχώστου – Κλιμάκιο Λεμεσού ενημερώνουν ότι οι Προπονήσεις όλων των ηλικιών θα συνεχιστούν και για όλο τον Ιούνιο.

Επίσης, όπως και πέρσι, ο Ιούνιος θα είναι μήνας γνωριμίας και δοκιμαστικών για παιδιά που επιθυμούν να ενταχθούν στο Κλιμάκιο Λεμεσού. Παιδιά με χρονολογία γέννησης από 2006 μέχρι και 2015 μπορούν να μετέχουν στις προπονήσεις μας από αύριο (27/5/2019) και για όλο τον Ιούνιο εντελώς δωρεάν.

Μετέχοντας στις προπονήσεις Ιουνίου δίδεται η ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τους Προπονητές τους και τους συμπαίκτες τους και έτσι να είναι  πιο εύκολη η προσαρμογή τους. Επιπλέον δίδεται η ευκαιρία στην Προπονητική Ομάδα του Κλιμακίου να αξιολογήσει τα νέα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα προπονήσεων που θα ισχύσει τον Ιούνιο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Τεχνικό Υπεύθυνο του Κλιμακίου Λεμεσού κύριο Χάρη Χαραλάμπους στο τηλ. 99581555 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Κλιμακίου AnorthosisLFA@gmail.com

Επίσης οι εγγραφές για τη νέα περίοδο έχουν αρχίσει. Υπάρχει η δυνατότητα συμπλήρωσης Ηλεκτρονικής Αίτηση Εγγραφής μέσω της Ιστοσελίδας του Κλιμακίου.

Share