Εξαιρετική Επιτυχία: Παρόν σε Δύο Τελικούς…

Το παρόν του σε δύο τελικούς του Ayia Napa Youth Soccer Festival 2019 δίνει το Κλιμάκιο Λεμεσού των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ανόρθωσις Αμμοχώστου κάτι που αποτελεί εξαιρετική επιτυχία.

Το Κλιμάκιο μας εκπροσωπήθηκε με τέσσερις ομάδες στο φετινό τουρνουά. Όλες προκρίθηκαν από τους ομίλους τους. Οι Ομάδες 2006 και 2010 αποκλείστηκαν στη φάση των 16. Οι Ομάδες 2007 και 2009 προκρίθηκαν σήμερα στους τελικούς και διεκδικούν αύριο τους τίτλους κάτι που αποτελεί την πιο αξιόπιστη απόδειξη για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται.

Στους σημερινούς αγώνες η Ομάδα 2006 έχασε με 5-1 από την πολύ ποιοτική ομάδα του Οθέλλου Αθηένου και αποκλείστηκε στη φάση των 16.

Η Ομάδα 2009 απέκλεισε πρώτα το Διγενή Μόρφου στη διαδικασία των πέναλτι για τη φάση των 8 και στη συνέχεια νικώντας με 1-0 την Athletico SC Lebanon 3 πήρε την πολυπόθητη πρόκριση για τον Τελικό ο οποίος θα είναι Ανορθωσιάτικη υπόθεση αφού αντίπαλος θα είναι η Ανόρθωση Κλ. Λάρνακας.

Η Ομάδα 2007 πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό 1-0 πήρε και αυτή το πολύτιμο εισιτήριο του τελικού αποκλείωντας το Paralimni Kids Soccer. Αντίπαλος στον Τελικό η Lemasia FA.

Οι δύο τελικοί θα διεξαχθούν αύριο την ίδια ώρα (16:30) στο Δημοτικό Στάδιο Αγία Νάπας και θα καλύπτονται τηλεοπτικά.

Share