Πάλι έτρεχε το σκορ… (photos & 4 videos)

Επανάληψη του σκηνικού προηγούμενων αναμετρήσεων της Ομάδας 2011 είχαμε προχθές. Σε αγώνα για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Grassroots Lions U8 2011 Λεμεσού με αντίπαλο την Sporting C.P. η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ και στη συνέχεια προσπάθησε να το ανατρέψει χωρίς όμως να το πετύχει.

Πιο δυνατά μπήκε στον αγώνα η αντίπαλος και προηγήθηκε νωρίς με 2-0. Στη συνέχεια η ομάδα μας μείωσε σε 2-1, και εκεί που έψαχνε την ισοφάριση, η αντίπαλος κόντρα στη ροή του αγώνα πέτυχε άλλα δύο τέρματα. Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές δεν πτοήθηκαν και με αντεπίθεση διαρκείας μείωσαν εκ νέου σε 4-3 λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Το ξεκίνημα όμως του δευτέρου ημιχρόνου είχε παρόμοια εικόνα με το ξεκίνημα του πρώτου. Η αντίπαλος πέτυχε δύο τέρματα και έκανε το 6-3. Κάπου εκεί κρίθηκε και η έκβαση του αγώνα, ενώ η έντονη βροχόπτωση που ακολούθησε δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στη συνέχεια. Η αντίπαλος προς το τέλος πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, ενώ ο τερματοφύλακας μας απέκρουσε πέναλτι, για να λήξει ο αγώνας στο 7-3.

Share