Έσπασε τα δοκάρια… (photos & video)

Απίστευτα άτυχη σήμερα η Ομάδα 2011 με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα (Κλ. Λεμεσού) αφού είχε τέσσερα δοκάρια! Ο αγώνας που ήταν για τη 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Grassroots Lions U8 2011 Λεμεσού ήταν ένα πραγματικό βαρωσιώτικο ντέρμπι που θα τον ζήλευαν πολλοί. Ματς αγγλικού στυλ, με έντονο ρυθμό, πολλές φάσεις, διεκδικήσεις της μπάλας και δύναμη και πάθος και από τις δύο ομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο η Νέα Σαλαμίνα είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος όπου και προηγήθηκε με 2-0. Πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με την Ανόρθωση να έχει ένα δοκάρι πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ανόρθωση έπαιξε σπουδαία μπάλα χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Μείωσε σε 2-1, αλλά αφήνοντας κενά στην άμυνα είχε ως αποτέλεσμα η αντίπαλος να πετυχει 2 γκολ ανεβάζοντας το σκορ σε 4-1.
Η συνέχεια εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο της Ανόρθωσης η οποία αφού πρώτα σημάδεψε για δεύτερη φορά τα δοκάρια της Νέας Σαλαμίνας πέτυχε 2 τέρματα και μείωσε σε 4-3.

Από εκέινο το σημείο και μέχρι τη λήξη του το ματς απόκτησε άγρια ομορφιά με την Ανόρθωση να επιζητά μετά μανίας την ισοφάριση και τη Νέα Σαλαμίνα να είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες με αποκορύφωμα άλλα δυο δοκάρια για την ομάδα μας.

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομαδά μας. Σημαντικότερο όμως είναι η συνεχής πρόοδος που παρουσιάζει η ομάδα.

Share