Ύψωσε Ανάστημα… (photos)

Ύψωσε ανάστημα η Ομάδα 2006 στο σημερινό της αγώνα για τη 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Grassroots Eagles U13 2006 Λεμεσού. Αντιμέτωπη με την κατά γενική εκτίμηση ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος Ομόνοια Λευκωσίας (Κλ. Λεμεσού) ήθελε να προσθέσει νέο θετικό αποτέλεσμα μετά το σερί τριών νικών που προηγήθηκε.

Με περισσότερη κατοχή της μπάλας η αντίπαλος χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει την εστία της ομάδας μας. Αντιθέτως ήταν η Ανόρθωση που σε αντεπιθέσεις της έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες. Λίγο αργότερα εκμεταλλευόμενη λάθος στην άμυνα της Ομόνοιας η ομάδα μας άνοιξε το σκορ και με σωστή τακτική διατήρησε εύκολα το προβάδισμά της μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Πιο επιθετικά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια χωρίς όμως και πάλι να μπορεί να βρει τις λύσεις μπροστά από την εστία της ομάδας μας. Όμως σε μια ανύποπτη φάση στο μοναδικό αμυντικό λάθος της ομάδας μας η αντίπαλος ισοφάρισε ανέλπιστα. Στη συνέχεια με καλύτερη ψυχολογία, και αφού πρώτα ο τερματοφύλακας της ομάδας μας της αρνήθηκε δύο φορές το τέρμα, η Ομόνοια σημείωσε το 2-1 που ήταν και τελικό αποτέλεσμα. Εμφανώς πιο κουρασμένη η ομάδα μας από την αντίπαλο το τελευταίο δεκάλεπτο, αφού έδωσε αγώνα και την Τετάρτη, δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τον αγώνα.

Με βάση τις ευκαιρίες και την εμφάνιση των δύο ομάδων ίσως το ισόπαλο αποτέλεσμα να ήταν πιο δίκαιο. Σίγουρα όμως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και τον προπονητή τους για την εκπληκτική πρόοδο που έκαναν ως ομάδα σε σχέση με το ξεκίνημα της περιόδου. Με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά η ομάδα ανέβηκε επίπεδο και πλέον μπορεί να διεκδικεί τη νίκη από κάθε αντίπαλο.

Share