Όταν “γυάλισε” το μάτι τους… το ανάτρεψαν (photos & video)

Σπουδαίο παιχνίδι από την Ομάδα 2006 σήμερα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ (Κλ. Πάφου) για τη 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Grassroots ΠΟΑ U13 2006 Eagles Λεμεσού.

Καλύτερη στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας, ενώ στη συνέχεια ο αντίπαλος έλεγξε το ρυθμό του αγώνα και ήταν πιο επικίνδυνος επιθετικά, χωρίς όμως να επιτευχθεί κάποιο τέρμα και έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε στο 0-0.

Με εξωτερικές και εσωτερικές αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η Ανόρθωση. Στην πρώτη φάση της επανάληψης ο ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ με αμφισβητούμενο πέναλτι. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος ”γυάλιζε” το μάτι των ποδοσφαιριστών μας που με περίσσιο πάθος και ομαδικό πνεύμα επέβαλαν γρήγορο επιθετικό ρυθμό. Πετυχαίνοντας τρία πανέμορφα σε δημιουργία και εκτέλεση τέρματα ανάτρεψαν το σκορ του αγώνα, ενώ έχασαν και δύο κλασσικές ευκαιρίες. Το τελευταίο λεπτό του αγώνα ο αντίπαλος μείωσε στο τελικό 3-2.

Εκπληκτική εμφάνιση από την Ανόρθωση στο δεύτερο ημίχρονο η οποία με τη νέα της νίκη προσπέρασε στη βαθμολογία τον αντίπαλο της και ανέβηκε στην πέμπτη θέση.

Share