Την ερχόμενη Κυριακή η Φιέστα των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ – Έντονη Ανορθωσιάτικη Παρουσία

Με έντονη Ανορθωσιάτικη παρουσία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακλή η Φιέστα των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ, αφού πέραν της παρουσίας της Ομάδας 2005 του Κλιμακίου Λεμεσού στον τελικό των U13, άλλες δύο ομάδες των Ακαδημιών μας (2005 Κλ. Λάρνακας και 2006 Κλ. Αμμοχώστου) συμμετάχουν επίσης στους τελικούς. Δηλαδή 3 από τις 6 ομάδες των τελικών ανήκουν στις Ακαδημίες της Ανόρθωσης.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίωση της ΚΟΠ για την Φιέστα:

Σε ρυθμούς γιορτής με τη διοργάνωση της  φιέστας των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ που διοργανώνει η ΚΟΠ. Την Κυριακή 3 Ιουνίου στα γήπεδα του Σταδίου ΓΣΠ πέφτει η αυλαία της φετινής χρονιάς με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών που θα απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα. Η φετινή αγωνιστική περίοδος ολοκληρώνεται με τη μεγάλη παιδική φιέστα όπου πέραν των έξι ομάδων που προκρίθηκαν στα βαθμολογούμενα πρωταθλήματα, θα λάβουν μέρος και ομάδες από τις 40 μεγαλύτερες Ακαδημίες που συμμετέχουν στα Grassroots. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Σταδίου ΓΣΠ και θα αρχίσουν στις 16:30 με τη συμμετοχή των ομάδων από τις Ακαδημίες.
 
Στα βαθμολογούμενα Πρωταθλήματα μετά και από τα αποτελέσματα της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν οι ακόλουθοι τελικοί:
 
Ηλικία U11
19:15 Αναγέννηση Δερύνειας – ΑΕΛ στο γήπεδο 2Β
 
Στην ημιτελική φάση η Αναγέννηση απέκλεισε με 8-3 τον Ακρίτα Χλώρακας και η ΑΕΛ με 5-4  τη City FSC.
 
Ηλικία U12
19:15 Ανόρθωση Αμμοχώστου – Ομόνοια Λευκωσίας (Κλιμάκιο Λεμεσού) στο γήπεδο 2Α.
 
Στην ημιτελική φάση η Ανόρθωση Αμμοχώστου απέκλεισε τη Nuovo Calcio με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι μετά το ισόπαλο 1-1. Η Ομόνοια απέκλεισε το ΘΟΪ Λακατάμιας με 4-2.
 
Ηλικία U13
20:30 Ανόρθωση (Κλιμάκιο Λάρνακας) – Ανόρθωση (Κλιμάκιο Λεμεσού) στο γήπεδο 2.
 
Στην ημιτελική φάση η Ανόρθωση (Κλιμάκιο Λάρνακας) απέκλεισε την Πάφο με 4-0 και η Ανόρθωση (Κλιμάκιο Λεμεσού) με 2-1 το ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας.
 
*Κατά τη διάρκεια της φιέστας, θα γίνουν επιπρόσθετες βραβεύσεις.
Share