Ολοκλήρωση Προετοιμασίας – Επιστροφή στην Βάση τους

Ολοκληρώθηκε σήμερα το βασικό στάδιο προετοιμασίας των δύο μεγαλύτερων ηλικακών ομάδων του Κλιμακίου Λεμεσού (2005 και 2006) που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Κακοπετριάς. Η Ομάδα 2005 ολοκληρωσε με πρωινή προπόνηση ενώ η Ομάδα 2006 ακολούθησε ελαφρύτερο πρόγραμμα προπόνησης και ακολούθως έδωσε φιλικό αγώνα με την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου. Η Ομάδα 2005 θα δώσει αύριο φιλικό αγώνα με τον Παναθηναικό στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας.

Οι δύο ομάδες αφού φρεσκαρίστηκαν και γευμάτισαν πήραν τον δρόμο της επιστροφής στην βάση τους. 

Αυτές τις έξι μέρες οι ποδοσφαιριστές μας με την καθοδήγηση των προπονητών τους έκαναν πάρα πολλή και εντατική δουλειά. Είναι βέβαιο ότι η κούραση και η προσπάθεια θα φέρουν καρπούς στο άμεσο μέλλον και μεταγενέστερα. Σίγουρα θα βοηθήσει σημαντικά όλους τους ποδοσφαιριστές και κατ’επέκταση τις ομάδες αγωνιστικά.

Αυτές οι έξι μέρες επίσης, που τα παιδιά πέρασαν όλα μαζί μακρυά από τα σπίτια τους, σίγουρα τα δυνάμωσαν ως χαρακτήρες, τα έκαναν να αναπτύξουν την υπευθυνότητα τους και τα έφεραν ακόμα πιο κοντά.

Θα θέλαμε ως Κλιμάκιο να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την συνεργασία τους που ήταν σημαντική για την καλύτερη οργάνωση της προετοιμασίας, το Ξενοδοχείο Μιναΐδης στην Κακοπετριά για την άψογη φιλοξενία, το Κοινοτικό Συμβούλιο Κοράκου για την παραχώρηση του Γηπέδου και τα λεωφορεία Κλάριος για τις ασφαλείς μετακινήσεις των ομάδων μας.

Τέλος θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια τόσο στους ποδοσφαιριστές μας για την άψογη συμπεριφορά τους αλλά και τον ζήλο που έδειξαν όλες αυτες τις μέρες, ως επίσης και στους Τεχνικούς μας που συνόδευαν τις ομάδες τόσο για την δουλεία τους στις προπονήσεις όσο και στην εξαιρετική επίβλεψη των παιδιών.

 

 

 

Share